Groepsessies

In samenwerking met Mad Pack – een van mijn ondernemingen, een digitaal marketingbureau –  ontwikkelde ik een aantal vaste formats om mijn kennis als ondernemer te delen met ondernemers en marketeers.

Toen ik op mijn 16e mijn eerste onderneming startte, wist ik in het begin niet goed waar ik mee bezig was. Nu, dertien jaar later, ben ik meerdere (succesvolle) onderneming begonnen en heb ik verschillende merken opgezet. Met al deze ervaringen adviseer en ondersteun ik momenteel ondernemers op het gebied van marketing. 

Presentaties

Ik ben inzetbaar voor presentaties over alle vormen van digitale marketing. Van inspiratiesessies om jouw ‘why, what en how’ te ontdekken tot presentaties over welke advertentiekanalen het meest geschikt zijn voor jouw markt. Alle werkdocumenten krijg je na afloop in je inbox, zodat je direct aan de slag kunt met de opgedane kennis. Wel zo efficiënt!

Incompany trainingen

Incompany workshops zijn ideaal voor (kleine) teams binnen een bedrijf. Ze vinden met maximaal 8 personen plaats: persoonlijke aandacht staat voorop. De focus van de workshops ligt op het creëren van nieuwe vaardigheden, zodat iedereen daarna zelfstandig aan de slag kan. Na afloop voorzie ik ieder teamlid van een samenvatting van de training en van werkdocumenten die ondersteuning bieden bij het verbeteren van de getrainde skills!

Gastcolleges

Op scholen geef ik gastcolleges over mijn ervaring als ondernemer. Het is een nuchter verhaal dat vooral focust op de inzichten die ik als ondernemer heb opgedaan. Gezien mijn kennis van veel verschillende vlakken van online marketing, zijn de gastcolleges creatief en flexibel in te vullen. Zo heb ik gastcolleges gegeven op verschillende hogescholen.

hoofd Michiel

Meer weten over 1 op 1 sessies?

Laten we een kopje koffie drinken, dan vertel ik je er meer over. Gratis!